Werkwijze

Werkwijze

Kennismakingsgesprek (15-30 minuten)
Als je wilt weten of orthomoleculaire therapie en de overige elementen van de HartExperts-methode kunnen bijdragen aan verbetering van  je klachten neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.  We bespreken of mijn manier van werken jou aanspreekt en of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Eerste consult
Vooraf aan het eerste consult (intakegesprek) krijg je een intakeformulier toegestuurd. Dit ontvang ik graag ingevuld voor het eerste consult retour. Het intakegesprek duurt  ongeveer 1,5 uur. We gaan daarin samen op zoek naar de oorzaken van je gezondheidsklachten en bespreken of verder (laboratorium)onderzoek nodig is. Na dit gesprek volgt een behandelplan. Uiteraard bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt inzetten. Afhankelijk van je hulpvraag, je doel en de invulling van het behandelplan bepalen we samen hoe de vervolgconsulten worden ingevuld.

Tarieven na 1 januari 2020:
Kennismakingsgesprek, 15 minuten telefonisch: gratis
Kennismakingsgesprek, 30 minuten persoonlijk: 30 Euro (wordt in mindering gebracht op de kosten van het eerste consult)
Eerste consult / intakegesprek 90 – 100 min.: 99 Euro
Vervolgconsult lang: 60-75 minuten: 80 Euro
Vervolgconsult kort: 30-40 minuten: 50 Euro

Preventieaanpak
Heb je geen klachten maar wil je preventief werken aan je gezondheid? Dan kan dat uiteraard ook. Aan de hand van een intakegesprek en  -indien nodig-  laboratoriumtesten krijg je een passend advies. Afhankelijk van je persoonlijke wensen bepalen we de route. Na een kennismakingsgesprek geef ik je een beeld van de te verwachten kosten.

Vergoeding mogelijk
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG.
Door dit lidmaatschap kunnen klanten  -die aanvullende verzekerd zijn- een deel van hun consultkosten declareren bij hun zorgverzekeraar mits deze Orthomoleculaire Geneeskunde vergoedt. Via deze link kan je zien of en hoeveel jouw verzekering vergoedt.  Op grond van dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend: kijk ook altijd in je eigen  polisvoorwaarden.

Zie hier  Algemene voorwaarden HartExperts 2019 en privacy-statement

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl of bel met
06 47428130.