Werkwijze

Werkwijze

Kennismakingsgesprek (15-30 minuten)
Als je wilt weten of orthomoleculaire therapie en de overige elementen van de HartExperts-methode kunnen bijdragen aan verbetering van  je klachten neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.  We bespreken of mijn manier van werken jou aanspreekt en of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Eerste consult
Vooraf aan het eerste consult (intakegesprek) krijg je een anamneseformulier toegestuurd. Dit wil ik graag drie dagen voor het consult ingevuld ontvangen. Het eerste consult is een intakegesprek van  ongeveer 1,5 uur. We gaan daarin samen op zoek naar de oorzaken van je gezondheidsklachten en bespreken of verder (laboratorium)onderzoek nodig is. Na dit gesprek volgt een voorstel voor een behandelplan. Hierin kunnen naast orthomoleculaire therapie ook alle overige onderdelen van de HartExperts-methode worden ingezet. Uiteraard bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt inzetten. Afhankelijk van je hulpvraag en de invulling van het behandelplan bepalen we samen hoe de vervolgconsulten worden ingevuld.

Tarieven
Kennismakingsgesprek, 15 minuten telefonisch: gratis
Kennismakingsgesprek, 30 minuten persoonlijk: 30 Euro (wordt in mindering gebracht op de kosten van het eerste consult)
Eerste consult (intakegesprek): 95 Euro
Vervolgconsult: 0,5 uur: 40,00,  1 uur: 75,00 Euro

Preventieaanpak
Heb je geen klachten maar wil je preventief werken aan je hart- en vaatgezondheid? Dan kan dat uiteraard ook. Aan de hand van een korte intake en laboratoriumtesten krijg je een passend advies. Afhankelijk van je persoonlijke wensen bepalen we de route. Na een kennismakingsgesprek geef ik je een beeld van de te verwachten kosten.

Vergoeding mogelijk
Sinds 1 april 2019 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging MBOG.
Door dit lidmaatschap kunnen klanten  -die aanvullende verzekerd zijn- een deel van hun consultkosten declareren bij hun zorgverzekeraar mits deze Orthomoleculaire Geneeskunde vergoedt. Via deze link kan je zien of en hoeveel jouw verzekering vergoedt.  Op grond van dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend: kijk ook altijd in je eigen  polisvoorwaarden.

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl of bel met
06 47428130.