Werkwijze

20230704_085257

Wil jij ook je eigen HartExpert worden?

Kennismakingsgesprek (15-30 minuten)
Wil je graag kennismaken om te bepalen of mijn  manier van werken jou aanspreekt en of ik de juiste persoon ben om jou op weg te helpen naar een goede (hart)gezondheid?
Ik bied je graag de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of persoonlijk.

Eerste consult
Vooraf aan het eerste consult (intakegesprek) krijg je een intakeformulier toegestuurd. Dit ontvang ik graag ingevuld voor het eerste consult retour. Het intakegesprek duurt  ongeveer 1,5 uur. We gaan daarin samen op zoek naar de oorzaken van je gezondheidsklachten en bespreken of verder (laboratorium)onderzoek nodig is. Na dit gesprek volgt een behandelplan. Uiteraard bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt inzetten. Afhankelijk van je hulpvraag, je doel en de invulling van het behandelplan bepalen we samen hoe de vervolgconsulten worden ingevuld.

Praktijklocatie
Ik heb mijn praktijk in De Loft, Heereweg 345 te Lisse. Daar ontvang ik je graag. De Loft Lisse is gevestigd in de voormalige  Rijkstuinbouwschool, een monumentaal pand. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is tevens een eigen parkeerterrein voor en naast het pand. In het pand is een lift aanwezig maar door de entree met 6 treden is het niet toegankelijk voor rolstoelen.
Daarom bied ik ook de mogelijkheid voor een thuisconsult. Daarvoor reken ik 35 cent per kilometer.

Tarieven per 15 maart 2024:
Kennismakingsgesprek, 15 minuten telefonisch: gratis
Kennismakingsgesprek, 30 minuten persoonlijk: 30 Euro (wordt in mindering gebracht op de kosten van het eerste consult)
Eerste consult / intakegesprek 90 – 100 min.: 125 Euro
Vervolgconsult lang: 60-75 minuten: 90 Euro
Vervolgconsult kort: 30-40 minuten: 55 Euro

Preventieaanpak
Heb je geen klachten maar wil je preventief werken aan je gezondheid? Dan kan dat uiteraard ook. Aan de hand van een intakegesprek en  -indien nodig-  laboratoriumtesten krijg je een passend advies. Samen bepalen we de route. Na een kennismakingsgesprek geef ik je een beeld van de te verwachten kosten.

Vergoeding mogelijk
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG.
Door dit lidmaatschap kunnen klanten  -die aanvullende verzekerd zijn-  een deel van hun consultkosten declareren bij hun zorgverzekeraar mits deze Orthomoleculaire Geneeskunde vergoedt. In de polisvoorwaarden van je verzekering kan je zien of je voor vergoeding voor een consult van een orthomoleculair therapeut in aanmerking komt. Let wel: Sommige verzekeraars vergoeden alleen een orthomoleculair consult van een arts.

HartExperts is aangesloten bij:

     

Waarnemingsverklaring
In geval van langdurig ziekte of overlijden wordt - na toestemming van de cliënt -  het cliëntdossier overgedragen aan waarnemer Yvonne Kuijpers van Orthomoleculaire Therapie Your Natural Life in Oegstgeest.

Klachtenregeling:
Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met de klant te  bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij de MBOG.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, SCAG. Zie hier de folder scag-folder20.pdf
Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging
MBOG

Zie hier  Algemene voorwaarden HartExperts 2023 en privacy-statement

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl of bel met 06 47428130.

Maak afspraak