Aanbod

HartExperts biedt een uitgebreid pakket om je te informeren, te inspireren en te begeleiden om je eigen HartExpert te worden.

Aanbod HartExperts

Wil je -naast reguliere zorg ook zelf een belangrijke bijdrage leveren aan je herstel en genezing zodat je je weer zo fit mogelijk gaat voelen? En wil je daarbij maatwerkadvies en -begeleiding?  Dan ben je bij HartExperts aan het juiste adres. Vanuit onderstaande disciplines heb ik de HartExpertsmethode ontwikkeld. Deze wordt op maat ingezet voor iedereen die ook een HartExpert wil worden.

Orthomoleculaire voedingstherapie

Orthomoleculaire therapie is gericht op het optimaal voeden van onze lichaamscellen zodat de functie ervan kan verbeteren en daarmee het zelfhelend vermogen van weefsels en organen wordt gestimuleerd.

Lees meer

Vitaliteitsprogramma

Wat maakt dat er mensen zijn die altijd bruisen van energie? Ze kunnen bergen werk verzetten en blijven fit. Vitale mensen voelen zich energiek, zijn gemotiveerd om ergens voor te gaan en hebben voldoende veerkracht om om te gaan met up’s en down’s.

Lees meer

Yoga

Yoga is een manier om je vitaal te voelen en meer ontspannen in het leven te staan. Door de aandacht te richten op de adem, beweging en verstilling geven yogaoefeningen je kracht, souplesse en innerlijke rust. Je komt in balans en dichter bij jezelf.

Lees meer

Meting omega 3 index

Ons lichaam heeft vetten nodig als bouwstenen voor cellen en weefsels, voor allerlei stofwisselings- en communicatieprocessen, voor het immuunsysteem én als energiebron. Belangrijk is dat wordt gekozen voor de juiste soorten vetten, maar ook de onderlinge verhouding is van belang.

Lees meer

Hartcoherentie

Hartcoherentietraining dient om stress te hanteren, mentale weerbaarheid te vergroten, beter te concentreren, examenangst te verminderen en ADHD, paniekstoornissen, depressie en trauma’s te behandelen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Lees meer

E-learning van HartPatiënt naar HartExpert

In de e-learning neem ik je mee langs een belagrijk deel van mijn persoonlijke pad van  HartPatiënt naar HartExpert. In 5 modules samengevat. Met video's, audio's, pdf's, werkboeken en opdrachten.

Lees meer