E-learning

Van HartPatiënt naar HartExpert

De Basis

Voel jij het verlangen om je eigen HartExpert te worden. De regie van jouw leven, jouw keuzes, zelf in handen te hebben? Voor jouw uitdagingen in het optimaliseren van je hartgezondheid?

Ben je bereid zelf verantwoordelijkheid te dragen? En te vertrouwen op jouw pad van zelfgenezing?

Ervaar de veerkracht en vitaliteit van een HartExpert

Je gaat hele mooi stappen maken! Het basistraject geeft je dié informatie, dié tools en dié inspiratie die je nodig hebt.

Méér van jezelf, minder van de medische zorg (die overigens ook zeker waardevol is). Meer ontspanning, minder druk. Meer voelen, minder moeten.

Voor 5 mensen is er nu een unieke kans om mee te doen met de pilot.

Ja ik wil graag deelnemen aan de pilot Ja ik wil graag deelnemen aan de pilot

Na dit basistraject

5 Modules

 1. Hoe zie jij je toekomst

  Hoe ziet de toekomst van een HartPatiënt eruit? Hoe word je een HartExpert? En hoe zie jij jezelf als HartExpert?

 2. Fundament voor je herstel

  Over het belang van je adem en een goede aarding. Het fundament voor je zelfhelend vermogen.

 3. Aandachtsgebieden

  Wat zijn belangrijke aandachtsgebieden bij  hart-en vaataandoeningen? Met reguliere én complementaire aandachtsgebieden waar je zélf invloed op hebt.

 4. Voeding de basis

  Voeding heeft een enorme invloed op je (hart)gezondheid. Daarom in deze module basisinformatie over voeding, macro- en micronutriënten, spijsvertering en voedselbereiding. Weet wat je eet! Met uiteraard een voorstel stappenplan hoe je zelf aan de gang kunt gaan.

 5. Inspanning en ontspanning

  Het belang van inspanning en ontspanning. Hoe werkt het en hoe breng je het in de praktijk?  Inclusief oefeningen.

Unieke kans voor 5 mensen

Wil jij ook je eigen HartExpert worden?

En meelopen in deze pilot met mooie extra's?

Zodat jij er alles uit kunt halen om ook je eigen HartExpert te worden?

Je hebt een jaar lang toegang tot de e-learning met een waarde van 97 Euro

+

Twee consulten van 30 minuten ter waarde van 100 Euro

=

Een totale waarde van 197 Euro

Jouw bijdrage:

47 Euro

Praktisch

Voor mensen met een hartaandoening die willen groeien van HartPatiënt naar HartExpert en bereid zijn zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun (hart)gezondheid. Dit kan prima naast een reguliere behandeling bij een arts/cardioloog.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de e-learningomgeving van 'van HartPatiënt naar HartExpert De Basis'. Vijf modules met informatie en inspiratie over hoe ook jij je eigen HartExpert kan worden. Diverse video's, audio's en presentaties. En pdf's van de onderdelen in de modules. Deelnemers aan de pilot krijgen ook 2 consulten van 30 minuten aangeboden.

Ja! Dat kan zeker. Met adem- en aardingsoefeningen kan je direct beginnen. En de overige onderdelen pak je op als je daar aan toe bent. Je hebt immers een jaar lang toegang.

Het pilot-traject - voor maximaal 5 mensen - start vanaf donderdag 20 juli. Ben je op vakantie? Geen probleem! Als je het product hebt aangeschaft kan je ook later starten. Om voor de gratis extra's (twee consulten van 30 minuten) in aanmerking te komen geldt een uiterste startdatum van 1 september 2023.

97 Euro

Voor deelnemers aan de pilot geldt een speciale aanbieding.

Je hebt een jaar lang toegang.

Ja dat kan. Ik adviseer wel eerst module 1 en 2 te volgen. Deze vormen het fundament voor je intrinsieke motivatie. Dat is fijn als je nieuwe kennis wilt integreren in je dagelijks leven.

Als je alles snel doorloopt vraagt dat gemiddeld 1 uur per module. De één wat meer, de ander mogelijk wat minder. Maar uiteraard ga je ermee aan de slag en dan hangt het van jezelf af hoeveel tijd je er aan wil/kan besteden. Doe het rustig in je eigen tempo. Je hebt een jaar toegang.