E-learning

Van HartPatiënt naar HartExpert

De Basis

Voel jij het verlangen om je eigen HartExpert te worden. De regie van jouw leven, jouw keuzes, zelf in handen te hebben? Voor jouw uitdagingen in het optimaliseren van je hartgezondheid?

Ben je bereid zelf verantwoordelijkheid te dragen? En te vertrouwen op jouw pad van zelfgenezing?

Ervaar de veerkracht en vitaliteit van een HartExpert

Je gaat hele mooi stappen maken! Het basistraject geeft je dié informatie, dié tools en dié inspiratie die je nodig hebt.

Méér van jezelf, minder van de medische zorg (die overigens ook heel waardevol is). Meer ontspanning, minder druk. Meer voelen, minder moeten.

De pilot van de e-learning is voorbij. De reacties zijn zeer positief:

"Wat enorm veel kennis deel je in je e-learning. Waarom hoor ik dit niet van mijn arts?"

"Duidelijk, overzichtelijk en fijn dat ik de PDF's  kan downloaden."

"Heel goed opgebouwd, ik ben er heel blij mee."

"Jij noemt module 3 'aandachtsgebieden'.  Je bent echt te bescheiden: voor mij is het een complete analyse. Zo duidelijk weergegeven."

"De ademoefeningen en meditaties doe ik graag. Heel rustig ingesproken. Echt heel fijn."

Tijdens de pilot is gebleken dat de combinatie van de e-learning met een consult voor de deelnemers heel waardevol was. Daarom krijgt iedereen die zich vóór 31 mei 2024 aanmeldt tijdelijk een gratis (online) persoonlijke advies van 1 uur erbij.

Ja, dat ik wil ook! Ja, dat wil ik ook!

Na dit basistraject

5 Modules

 1. Hoe zie jij je toekomst

  Hoe ziet de toekomst van een HartPatiënt eruit? Hoe word je een HartExpert? En hoe zie jij jezelf als HartExpert?

 2. Fundament voor je herstel

  Over het belang van je adem en een goede aarding. Het fundament voor je zelfhelend vermogen.

 3. Aandachtsgebieden

  Wat zijn belangrijke aandachtsgebieden bij  hart-en vaataandoeningen? Met reguliere én complementaire aandachtsgebieden waar je zélf invloed op hebt.

 4. Voeding de basis

  Voeding heeft een enorme invloed op je (hart)gezondheid. Daarom in deze module basisinformatie over voeding, macro- en micronutriënten, spijsvertering en voedselbereiding. Weet wat je eet! Met uiteraard een voorstel stappenplan hoe je zelf aan de gang kunt gaan.

 5. Inspanning en ontspanning

  Het belang van inspanning en ontspanning. Hoe werkt het en hoe breng je het in de praktijk?  Inclusief oefeningen.

Wil jij ook je eigen HartExpert worden?

En daarbij goed op weg geholpen worden met waardevolle informatie en inspiratie?

En tijdelijk profiteren van een gratis persoonlijke advies ter waarde van 90 Euro?

Zodat jij alles uit de e-learning kunt halen om ook je eigen HartExpert te worden?

Praktisch

Voor mensen met een hartaandoening die willen groeien van HartPatiënt naar HartExpert en bereid zijn zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun (hart)gezondheid. Dit kan prima naast een reguliere behandeling bij een arts/cardioloog.

Jazeker! Je hoeft geen HartPatiënt te zijn om een HartExpert te worden. Preventie is altijd beter. Vele aandachtsgebieden (risicofactoren) komen aan bod. De informatie en opdrachten zijn zeer geschikt voor iedereen die zijn/haar hartgezondheid wil optimaliseren.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de e-learningomgeving van 'van HartPatiënt naar HartExpert De Basis'. Vijf modules met informatie en inspiratie over hoe ook jij je eigen HartExpert kan worden. Diverse video's, audio's en presentaties. En pdf's van de onderdelen in de modules. Als je je aanmeldt vóór 31 mei 2024 krijg je bovendien een gratis persoonlijk advies ter waarde van 90 Euro erbij.

Als je betaling binnen is krijg je de toegangslink toegestuurd en kan je direct starten.

97 Euro.
Iedereen die zich vóór 31 mei 2024 aanmeldt krijgt een persoonlijk advies ter waarde van 90 Euro gratis erbij.

Je hebt een jaar lang toegang.

Ja dat kan. Ik adviseer wel eerst module 1 en 2 te volgen. Deze vormen het fundament voor je intrinsieke motivatie. Dat is fijn als je nieuwe kennis wilt integreren in je dagelijks leven.

Als je alles snel doorloopt vraagt dat gemiddeld 1 uur per module. De één wat meer, de ander mogelijk wat minder. Maar uiteraard ga je ermee aan de slag en dan hangt het van jezelf af hoeveel tijd je er aan wil/kan besteden. Doe het rustig in je eigen tempo. Je hebt een jaar lang toegang.