Wat je kunt leren van spijsverteren

Wat je kunt leren van spijsverteren

Een goede spijsvetering is belangrijk voor je  algehele gezondheid.

Spijsverteringsklachten komen helaas veel voor. En steeds meer onderzoeken laten een relatie zien tussen een slechte spijsvertering en het onstaan van veel (chronische) ziektes.

Loop jij ook met spijsverteringsklachten rond? Of het nu gaat om een opgeblazen gevoel na het eten, winderigheid, te harde of te zachte ontlasting, een trage stoelgang.  Zelf heb ik jaren gedacht dat ik gezond at  en dat mijn spijsvertering ‘normaal’ was omdat ik niet anders gewend was.  Zo heb ik  langdurig signalen genegeerd. Nu weet ik dat het ook anders en veel beter kan.

Tijdens mijn opleidingen kreeg ik kennis aangereikt die mij nieuwe inzichten gaf in mijn lichamelijke klachten en ongemakken. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast en dat heeft mij veel gebracht; minder buikvet, mooie cholesterolwaarden, minder droge huid, gezond tandvlees, een veel betere stoelgang, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dat gun ik jou ook!

Daarom organiseer ik de infoavond ‘Wat je kunt leren van spijsverteren’. Na een korte introductie over het spijsverteringsstelsel en de macronutriënten gaan we wat dieper in op veel voorkomende klachten en wat je kunt doen om je spijsvertering te verbeteren.

Datum:         Zodra de RIVM-richtlijnen het toelaten zullen nieuwe data worden ingepland
Tijd:               19.30 – 21.30u
Prijs:              10,00
Adres:            De Loft, Heereweg 345, Lisse

Aanmelden? Stuur een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl

Belangrijk: ik respecteer en handel naar de Corona-richtlijnen van het RIVM.