Wat je kunt leren van spijsverteren

Wat je kunt leren van spijsverteren

Een goede spijsvetering is belangrijk voor onze gezondheid.
 
Steeds meer onderzoeken laten een relatie zien tussen een slechte spijsvertering en het onstaan van veel (chronische) ziektes. En spijsverteringsklachten komen helaas heel veel voor.
 
Loop jij ook met spijsverteringsklachten rond? Of het nu gaat om een opgeblazen gevoel na het eten, winderigheid, te harde of te zachte ontlasting, een trage stoelgang.  Zelf heb ik jaren gedacht dat ik gezond at en dat mijn spijsvertering ‘normaal’ was omdat ik niet anders gewend was.  Zo heb ik  langdurig signalen genegeerd. Nu weet ik dat het ook anders en veel beter kan.
 
Tijdens mijn opleidingen kreeg ik kennis aangereikt die mij nieuwe inzichten gaf in mijn lichamelijke klachten en ongemakken. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast en dat heeft mij veel gebracht; minder buikvet, mooie cholesterolwaarden, minder droge huid, gezond tandvlees, een veel betere stoelgang, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
 
Dat gun ik jou ook!
 
Daarom organiseer ik ook in 2020 weer de infoavond ‘Wat je kunt leren van spijsverteren’. Na een korte introductie over het spijsverteringsstelsel en de macronutriënten gaan we wat dieper in op veel voorkomende klachten en de relatie van de darm met het brein.  En uiteraard hoor je deze avond ook wat je kunt doen om je spijsvertering te verbeteren.
 
——
Datum:          Woensdag 5 maart 2020 19.30 – 21.30u
Prijs:              10,00
Adres:            De Loft, Heereweg 345, Lisse
Aanmelden? Stuur een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl