Waarom HartExperts?

Waarom HartExperts?

Wat maakt dat wij risicofactoren voor hart- en vaatziekten ontwikkelen of de ziekte krijgen? De traumazorg in Nederland is fantastisch. Maar als een ziekte chronisch is, is er vaak meer nodig dan reguliere zorg. Als we eerlijk naar onszelf en onze levenstijl kijken en daarin eigen verantwoordelijkheid nemen, kunnen we in veel gevallen voorkomen dat we (opnieuw) ziek worden.

Orthomoleculaire therapie en vitaliteitscoaching
HartExperts biedt orthomoleculaire therapie en vitaliteitsprogramma’s waarmee je het zelfherstellend vermogen van je lichaam kunt stimuleren. Hierdoor verbetert je gezondheid en krijg je meer energie. Voor mensen die bereid zijn ook zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid.

Leven met hart- en vaatziekten of een andere chronische ziekte? 
Wil je -naast reguliere zorg ook zelf een belangrijke bijdrage leveren aan je herstel en genezing zodat je je weer zo fit mogelijk gaat voelen? En wil je daarbij maatwerkadvies en -begeleiding?   Dan is de HartExpertsmethode iets voor jou!

Preventie hart- en vaatziekten
Heb je een verhoogd risico op hart- en vaatziekten? Of ben je klaar met vermoeidheid en/of andere vervelende gezondheidsklachten? Wil je op weg geholpen worden naar wat voor jou helpt om een betere gezondheid te krijgen? Dan is de HartExpertsmethode ook iets voor jou!

Mirjam Ruigrok-Loos
Orthomoleculair therapeut en vitaliteitscoach

‘Het is mijn missie dat mensen geen hart- en vaatziekten (opnieuw) krijgen’