Verminder buikvet

Verminder buikvet

Tijdens deze infosessie gaan we in op de vele aspecten rondom buikvet. Hoe ontstaat het, wat zijn de oorzaken en de risico’s. En het allerbelangrijkst: wat kan je er zelf aan doen om je buikomvang te verminderen. Niet met strenge ingewikkelde diëten en complexe work-outs maar met praktische tips  – over voeding, spijsvertering, ademhaling en beweging – die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen.

Lees hier hoe eerdere deelnemers de informatieavond hebben ervaren.
Wegens succes een herhaling van deze informatieavond op:

Datum:           Er staat op dit moment geen nieuwe infoavond gepland. Indien je interess hebt; stuur een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl dan word je op de hoogte gehouden van nieuwe data

Plaats:             Floralis Lisse, zaal Narcissus
Tijd:                 19.30 – 21.30u
Prijs:                10,00 Euro

“Vanuit mijn mijn passie voor het zelfhelend vermogen van het lichaam en mijn kennis van voeding, spijsvertering en ademhaling heb ik zelf ook de weg naar minder buikvet afgelegd. Mijn motivatie was destijds dat ik minder medicatie wilde gebruiken. Dat is gelukt en daarbij ging – als extra cadeautje- ook mijn buikomvang nog eens van 83 naar 77. Moeiteloos en zonder ook maar één calorie te tellen.”