Stress counseling

Stress counseling

“Toen ik me realiseerde wat mijn eigen bijdrage was in de stress die ik voelde op mijn werk wist ik ook waar ik aan kon werken. Geïnspireerd door mijn coach – maar wel op mijn manier – ging ik aan de slag. Dat ik stress nu beter kan hanteren heb ik zelf voor elkaar gekregen, daar ben ik supertrots op.”

stress: veroorzaker van vele klachten
Stress is een vast onderdeel geworden van onze manier van leven. Artsen behandelen tegenwoordig meer mensen met stressgerelateerde klachten dan ooit! Pas sinds kort wordt stress erkend als belangrijke factor bij veel geestelijke en lichamelijke problemen. Hoge bloeddruk, hart- en vaatziektes, spijsverteringsproblemen, artritis, migraine, allergieën en depressies zijn aandoeningen die kunnen voortkomen uit chronische stress.

stresscounseling pakt het breed aan
Belangrijk dus dat je chronische stress aanpakt. Dat kan op veel manieren. In onze aanpak staan vitaliteit en veerkracht centraal, maar hoe we dat invullen bepaal jij zelf: wat voor de één goede methode is hoeft voor de ander niet te werken. Stresscounseling biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw stress te verminderen. We inspireren je met de mogelijkheden in onze ‘gereedschapskist, en begeleiden in het vinden van je eigen weg naar meer vitaliteit en veerkacht.