Informatieavonden

Informatieavonden

“Nuttige en bruikbare informatie waar ik zeker elementen uit zal halen om in mijn dagelijks leven op te nemen.”
Jacqueline
__
“Zeer interessant onderwerp en door Mirjam heel duidelijk en persoonlijk vertelt.”
 __
“Informatieve avond , waardoor je je bewust wordt van een “gezond” eet patroon.”
 __
“Erg leerzame en interessante lezing met veel bruikbare tips.”
Hortanse Schoone
__
“Helder en duidelijk. Mirjam is enthousiast en super gemotiveerd.”
C.A. H.
__
“Een zeer interessante presentatie: hoe simpel kan het zijn gezond te eten en er ook nog op een leuke manier mee bezig te zijn! De achterliggende informatie die Mirjam geeft biedt een ieder de ruimte op een “leuke” manier met gezond eten en leven om te gaan zonder de stress van kalorieen tellen. Voor een volgende keer beveel ik ’t een ieder aan de presentatie bij te wonen!”
Nelly van Beek  
__
“Mirjam weet je te boeien door haar passie en ervaring voor gezondheid. Haar verhaal belicht niet alleen voeding, maar ook stress, ademhaling en hartcoherentie. Zeer interessant en ik ging geïnspireerd weer naar huis.”
Debby van Paridon
 __
“Een goede informatieve avond gehad bij Mirjam van Hartexperts, ik ga zeker bepaalde ekementen in mijn voedingspatroon aanpassen!”
Anita Vijfschaft
 __
“Veel waardevolle informatie gekregen. met deze handvatten kan ik simpel wat aanpassingen in mijn voedingspatroon aanbrengen. heel interessant om nu te gaan voelen wat er gaat veranderen. .. mijn gezondheid is deze moeite waard !”
Ellen
__
“Leuke informatieve avond.”
Ingrid
__
“Mirjam deelt op een zeer inspirerende manier de kennis die zij heeft opgedaan over gezond leven en de gezondheid van hart en bloedvaten. De avond was gevuld met duidelijke, praktische informatie over de werking van het hart en de bloedvaten. Over hoe deze te lijden hebben onder tekorten aan bijvoorbeeld vitamines. En heel belangrijk over de invloed die je zelf kunt uitoefenen op het gezond houden van je hart en bloedvaten. Ik kan iedereen die kleinere of grotere stappen wil maken in het beter zorgen voor hart  en bloedvaten aanraden om bij Mirjam een workshop te volgen of een persoonlijk consult af te spreken.”
Carla Ruigrok, deelnemer informatieavond “Wat je moet weten over je hart en bloedvatensteldel”
__
“Ik vond de avond zeer leerzaam. Aan de hand van de presentatie werd over en weer nuttige informatie uitgewisseld. Ik ben erg blij met de mogelijkheid door middel van dergelijke workshops en infoavonden een antwoord te krijgen op mijn vragen.”

Josephine