Optimaliseer je immuunsysteem

Optimaliseer je immuunsysteem

Onzeker
Voel jij je onzeker over je gezondheid omdat je bijvoorbeeld behoort tot een kwetsbare groep in dit corona-tijdperk?

Bescherming
Natuurlijk helpen alle voorzorgsmaatregelen om je op dit moment te beschermen. Maar je weet vast ook dat een gezond afweersysteem (immuunsysteem) de állerbeste manier is om je te beschermen en te helpen een eventuele infectie te doorstaan.

Immuunsysteem (afweersysteem)
Met een chronische aandoening is het nóg belangrijker om goed voor je immuunsysteem te zorgen. Een goed functionerend afweersysteem begint in je darm. Als je daar de barrières goed op orde hebt werkt dat door naar ál je barrières. Goede voeding, beweging en ontspanning  zijn daarbij erg belangrijk.

Gratis e-book ‘Verhoog je weerstand tegen corona

Wil je graag je weerstand verhogen maar weet je niet precies hoe je het kunt aanpakken en waar je zoal aan moet denken? Lees dan mijn e-book ‘Verhoog je weerstand tegen corona’. Je kunt het via deze link aanvragen.

Persoonlijk advies?
Wil je weten hoe je in jouw situatie je afweersysteem zo goed mogelijk kan ondersteunen en versterken? Ik help je daar graag bij.

Orthomoleculair advies met uitgewerkt maatwerk-adviesplan in twee sessies
Hoe het werkt: Ik stuur jou een korte intakelijst waarin ik gegevens van je vraag die belangrijk zijn voor een persoonlijke advies voor het optimaliseren van je afweersysteem. Deze lijst bespreken we tijdens een persoonlijk online of live gesprek van ongeveer 1 uur. Daarna stel ik een maatwerk adviesplan voor je op. Dat plan bespreken we in een tweede sessie.
Dus 2 x sessie van 1 uur + uitgewerkt persoonlijk adviesplan.

Prijs: 167,00