Online Orthomoleculaire Therapie in corona-tijdperk

Online Orthomoleculaire Therapie in corona-tijdperk

Orthomoleculaire therapie is gericht op het optimaal voeden van onze lichaamscellen zodat de functie ervan kan verbeteren en daarmee het zelfhelend vermogen van weefsels en organen wordt gestimuleerd. Dit doen we primair met pure, bij voorkeur biologische voeding. En het zoveel mogelijk vermijden van schadelijke bewerkte voeding.

Orthomoleculaire geneeskunde is dus in feite voedingsgeneeskunde. Steeds meer onderzoeken tonen het belang aan van de juiste voeding bij het voorkomen en behandelen van vele chronische ziekten. Als het niet mogelijk is om via voeding de benodigde hoeveelheden vitaminen, mineralen en overige nutriënten binnen te krijgen is suppletie een oplossing.

Gezondheid heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als deze balans is verstoord kunnen ziektes ontstaan. Orthomoleculaire therapie is gericht op het behandelen van de oorzaken en niet op de symptomen.

Iedereen is anders daarom vraagt orthomoleculaire therapie geen ‘one size fits all’ maar steeds weer een indivueel maatwerkbehandelplan.

In de periode 19 maart – 15 april worden online-sessies aangeboden met 15% korting. Deels via skype of What’s app bellen en deels schriftelijk via e-mail. Veilig voor therapeut en klant. En flexibel in te plannen, een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft. Ideaal als de kinderen een tijdje thuis zijn.

Kan jouw gezondheid extra aandacht gebruiken?  En wil je weten of online orthomoleculaire therapie voor jou iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!  Een online kennismakingsgesprek van +/- 15 minuten is gratis.