Werkwijze

Werkwijze

Kennismakingsgesprek (20-30 minuten)
Als je wilt weten of orthomoleculaire therapie en de overige elementen van de HartExperts-methode kunnen bijdragen aan verbetering van  je klachten neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. We bespreken of mijn manier van werken jou aanspreekt en of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Eerste consult
Vooraf aan het eerste consult (intakegesprek) krijg je een anamneseformulier toegestuurd. Dit wil ik graag drie dagen voor het consult ingevuld ontvangen. Het eerste consult is een intakegesprek van  ongeveer 1,5 uur. We gaan daarin samen op zoek naar de oorzaken van je gezondheidsklachten en bespreken of verder (laboratorium)onderzoek nodig is. Na dit gesprek volgt een voorstel voor een behandelplan. Hierin kunnen naast orthomoleculaire therapie ook alle overige onderdelen van de HartExperts-methode worden ingezet. Uiteraard bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt inzetten. Afhankelijk van je hulpvraag en de invulling van het behandelplan bepalen we samen hoe de vervolgconsulten worden ingevuld.

Tarieven
Kennismakingsgesprek: gratis
Eerste consult (intakegesprek): 95 Euro
Vervolgconsult: 75 Euro per uur

Vergoedingen
Omdat ik sinds mijn laatst behaalde diploma  aan alle eisen voor lidmaatschap bij het MBOG voldoe heb een aanvraag ingediend voor deelname. De aanvraag neemt enige tijd in beslag en loopt op dit moment nog (18 -2-2019).
Met dit lidmaatschap kunnen klanten  -die aanvullende verzekerd zijn- een deel van hun kosten declareren bij hun verzekeraar mits deze Orthomoleculaire therapie vergoedt. Kijk in je polisvoorwaarden of jouw verzekeraar dat ook vergoedt.
Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar:mirjam@hartexperts.nl