Wat je kunt leren van spijsverteren

Wat je kunt leren van spijsverteren

Een goede spijsvetering is belangrijk voor onze gezondheid.
 
Steeds meer onderzoeken laten een relatie zien tussen een slechte spijsvertering en het onstaan van veel (chronische) ziektes. En spijsverteringsklachten komen helaas heel veel voor.
 
Loop jij ook met spijsverteringsklachten rond? Of het nu gaat om een opgeblazen gevoel na het eten, winderigheid, te harde of te zachte ontlasting, een trage stoelgang.  Zelf heb ik jaren gedacht dat ik gezond at en dat mijn spijsvertering ‘normaal’ was omdat ik niet anders gewend was.  Zo heb ik  langdurig signalen genegeerd. Nu weet ik dat het ook anders en veel beter kan.
 
Tijdens mijn opleiding Medische Basiskennis en diverse Orthomoleculaire opleidingen kreeg ik kennis aangereikt die mij nieuwe inzichten gaf in mijn lichamelijke klachten en ongemakken. De afgelopen 2 jaar heb ik mijn voedingspatroon aangepast en dat heeft mij zoveel gebracht; minder buikvet, mooie cholesterolwaarden, minder droge huid, gezond tandvlees, een veel betere stoelgang, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
 
Dat gun ik jou ook!
 
Daarom organiseer ik een interactieve infoavond ‘Wat je kunt leren van spijsverteren’. Na een korte introductie over het spijsverteringsstelsel en de macronutriënten gaan we wat dieper in op veel voorkomende klachten en wat je kunt doen om je spijsvertering te verbeteren.
 
Datum:
Er staat op dit moment nog geen nieuwe datum gepland, Heb je interesse?  Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe data.
Tijd:               19.30 – 21.30u
Prijs:              10,00
Adres:            Mendeldreef 123, 2163 KD Lisse
Aanmelden? Stuur een berichtje naar mirjam@hartexperts.nl