Voeding

Voeding

pure voeding
Dat is wat gezonde voeding doet. Je voelt dat het goed voor je is.  Er zijn vele visies over gezonde voeding maar er is gelukkig één belangrijke overeenkomst en dat is dat voedingsproducten zoveel mogelijk puur moeten zijn. Zo weinig mogelijk bewerkt dus.

gezonde spijsvertering belangrijk om ziektes te voorkomen
Meer dan 70% van alle gezondheidsklachten is voeding gerelateerd. Met gezonde voeding en een goede spijsvertering gaan al je systemen beter werken en raak je beter je afvalstoffen kwijt. Zo krijg je meer gezonde energie uit je voeding  en bouw je aan je vitaliteit en veerkracht.

welke voeding pas bij jou?
Maar wat past nu bij jou? En wat heb je nodig? Dat is mede afhankelijk van je constitutie en je persoonlijke situatie. Hoe reageer je bijvoorbeeld op voeding? Hoe werkt jouw spijsvertering? Zijn er bepaalde klachten en vragen die (tijdelijk) extra aandacht in je voedingskeuze? Samen gaan we bekijken hoe je je voeding kunt optimaliseren binnen je persoonlijke  mogelijkheden van alledag.

eerst voeding, dan suppletie
In mijn aanpak werk ik altijd eerst vanuit voeding. Dat is de basis. Als bepaalde belangrijke nutriënten niet via de voeding opgenomen kunnen worden is er een mogelijkheid om te kiezen voor (aanvullende) suppletie. Ook daarin ben ik gedegen opgeleid. Ik werk samen met gerenommeerde merken van voedingssupplementen als Vitals en Vitakruid. In februari 2019 hoop ik mijn studie tot orthomoleculair epigenetisch therapeut af te ronden.