Meer weten over je hart en bloedvaten?

Meer weten over je hart en bloedvaten?

Hoe werkt je hart en bloedvatenstelsel en wat hebben ze nodig om goed te kunnen functioneren?. Het gaat deze avond over wat je zelf eenvoudig kunt bijdragen aan de gezondheid van o.a. je bloeddruk, cholesterolwaarden, bloedsuikerspiegel en hartritme. Vaatelasticiteit, bloedstolling en een aantal minder bekende (maar wel belangrijke!) parameters komen eveneens aan bod.

En weet je wat het goede nieuws is? Het is allemaal niet zo moeilijk, het is bij veel mensen onbekend. In de reguliere zorg is de informatie helaas beperkt. Er zijn veel meer aspecten die een belangrijke rol spelen bij je hartgezondheid. Daar zijn al vele onderzoeken van gepubliceerd. Alleen kan de huidige zorg ze (nog) niet implementeren in een complete aanpak van hart- en vaatziekten. Jij kan ze wel toevoegen!

Kort en goed: Je krijgt praktische tips en handvatten aangereikt waarmee je je hart- en vaatgezondheid een boost kunt geven.

Het is mijn missie dat mensen geen hart- en vaatziekten (meer) krijgen. Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen informeren en inspireren over wat bijdraagt aan een hart- en vaatgezond leven.

Datum:           Woensdag 20 maart 2019
Plaats:             Mendeldreef 123
Tijd:                 19.30 – 21.30u
Prijs:                10,00 Euro       (of 15,00 Euro inclusief een meting vaatelasticiteit)

Aanmelden? Stuur een berichtje naar: mirjam@hartexperts.nl